Logo

Kalvecuvette med porre, chili og gedeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

til 2 personer

1 bdt dild
1 ca. 100 g gedeost
4 stk rensede porrer
1 fintsnittet chili
1 lille kalvecuvette
kapers
salt og peber

Tilberedning:
Krydr kødet med salt og peber. Steg det i en varm ovn, 200ºC i 20 minutter. Tag kødet ud og lad det hvile lunt i 10 minutter. Snit porrerne og damp dem i kogende letsaltet vand i 4 - 5 minutter. Hæld vandet fra og vend dem med chili, kapers, gedeost og plukket dild. Krydr med salt og peber. Server til tynde skiver af kødet.

NB: Er der kød tilovers er det dejligt pålæg til madpakken.
---

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.646 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her