Annoncører
Lav en flot hjemme-
side med dine
egne opskrifter
 Nyeste
Blomkålssuppe
Grønlangkål med medister
Tips: Sæberester bliver til sæbe
Kold agurkesuppe til picnic
Tre snacks til den ultimative kasinofest
Boller, bagt uden gær
Broccoli-gryde
Broccolisauce
Broccolisauce til pasta
Broccolisalat med tomat

 Mest viste
Bagt kartoffel - mikroovn
Boller, bagt uden gær
- Tærtedej til madtærte
Flæskesteg - Tips og gode ideer
Nem Græsk Farsbrød
Tips: Hvor meget vejer ægget?
Kong Frederiks livret
- Skaldyrs håndbogen
- Stegeso - Römertopf - cocotte
Ovnstegt hamburgerryg

Borgmesterstang

SværhedsgradPrisPrint denne opskrift (Ctrl + P)Tip en venFacebook icon

Madopskrift billede


Dej:
1/2 portion af følgende wienerbrødsdej:
50 g gær
2 dl håndvarm mælk
100 g smør eller margarine
1 æg
1/8 tsk salt
2 spsk sukker
1 tsk kardemomme
500 g hvedemel

Indrulning: 150 g koldt smør eller margarine

Fyld:
100 g marcipan
4 spsk sukker
1 tsk Vanila
1 æggehvide

Pensling: sammenpisket æg
Pynt: hakkede mandler

*


Dejen rulles ud til en aflang flade 24 cm bred og 2 mm tyk.
Dejen deles på langs i 3 lige brede strimler.

Marcipanen røres blød med æggehvide, sukker og Vanila og smøres på dejstrimlerne.
Dejen foldes sammen om fyldet.
Strimlerne flettes sammen og hæver 1/2 time på smurt plade.
Dejen pensles, drysses med hakkede mandler og stilles i forvarmet ovn.

Bagetid: ca. 20 min. ved 225 g

Giv karakter

Klik på det antal stjerner du vil give denne opskrift? 
Brugernes vurdering ( stemmer)
Denne opskrift er blevet vist 2396 gange.

Kommentarer

Navn*:
E-mail*:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar*:
QV
Annoncører
Få mail med de
sidste nye opskrifter

Grød
Grød
Grill Grill/båd/camping Kamera Billedeopskrifter Tips
Tips
Madplaner
Madplan
Logo: Madlex.dk
Mad leksikon
Tip en venTip dine venner
om os

Se også:
Madlex.dk drikkeABC.dk cuisineABC.com

 

 

 

Logo: 5 kokkehuer

madABC.dk

 

 

 

37.789 gode opskrifter.

Kok