Annoncører
Lav en flot hjemme-
side med dine
egne opskrifter
 Nyeste
Crêpes Suzette
Frisk rødkålssalat med appelsin og mandler
Kogning af rejer
Orange-nødde-chokoladekage
Blomkålssuppe
Grønlangkål med medister
Tips: Sæberester bliver til sæbe
Kold agurkesuppe til picnic
Tre snacks til den ultimative kasinofest
Boller, bagt uden gær

 Mest viste
Bagt kartoffel - mikroovn
Boller, bagt uden gær
- Tærtedej til madtærte
Flæskesteg - Tips og gode ideer
Nem Græsk Farsbrød
Tips: Hvor meget vejer ægget?
Kong Frederiks livret
- Skaldyrs håndbogen
- Stegeso - Römertopf - cocotte
Ovnstegt hamburgerryg

Græskarkage med nødder og chokolade

SværhedsgradPrisPrint denne opskrift (Ctrl + P)Tip en venFacebook icon
Græskarrene er tit så store, at der er frugtkød nok til både suppen og mindst en kage. Server græskarkagen med en blanding af flødeskum og mager kvark og masser  af udskårne, friske frugter. Hvis du ikke kan skaffi græskar, kan det erstattes med squash.
 
3 æg
3 1/2 dl råsukker
5-6 dl groftrevet græskar
1 1/2 dl raps- eller olivenolie
3 1/2 dl hvedemel
1/2 tsk bagepulver
1 tsk natron
1 tsk salt
1 1/2 tsk revet, frisk ingefær
1 tsk kardemomme
1/2 tsk muskatnød
2 tsk kanel
100 g mørk chokolade
2 dl nødder eller mandler
sesamfrø til formen
 
Smør en springform og drys den med sesamfrø.
Varm ovnen op til 175°C.
Pisk æg og sukker luftigt.
Rør græskar og olie i.
Bland hvedemel, bagepulver, natron og alle krydderierne.
Hak chokoladen og nødderne groft.
Rør melblandingen i æggemassen og vend chokolade og nødder i.
Hæld dejen i formen og bag kagen i ca. 1 time i den nederste del af ovnen.

Giv karakter

Klik på det antal stjerner du vil give denne opskrift? 
Brugernes vurdering 4,2 (17 stemmer)
Denne opskrift er blevet vist 9899 gange.

Kommentarer

Navn*:
E-mail*:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar*:
276602-11-2010 19:34:37 Jean
SUPER lækker :) Kan også bages som cupcakes i ca. 35 min. på en rist i midten af ovnen :)
QV
Annoncører

 

 

Logo: 5 kokkehuer

madABC.dk

 

 

 

37.789 gode opskrifter.

Kok