Logo

Æggestand i mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

1 bæger pasteuriseret hele æg uden skal

* Tilberedning

Ryst bægeret.
Tag låget/foliet af et bæger med hele æg uden skal.
Sæt det i mikroovnen på 450 W i 2 min. ( VIGTIGT: Bægeret smelter ved højere varme)
Lad æggestanden køle et par min. i bægeret.
Vend det ud og lad det blive koldt, der vil dog være små luft huller i æggestanden.
Skær det i de ønskede stykker og pynt evt. dit smørrebrød.




 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (12 stemmer)
Siden er blevet set 15.073 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her