Annoncører
Lav en flot hjemme-
side med dine
egne opskrifter
 Nyeste
Crêpes Suzette
Frisk rødkålssalat med appelsin og mandler
Kogning af rejer
Orange-nødde-chokoladekage
Blomkålssuppe
Grønlangkål med medister
Tips: Sæberester bliver til sæbe
Kold agurkesuppe til picnic
Tre snacks til den ultimative kasinofest
Boller, bagt uden gær

 Mest viste
Bagt kartoffel - mikroovn
Boller, bagt uden gær
- Tærtedej til madtærte
Flæskesteg - Tips og gode ideer
Nem Græsk Farsbrød
Tips: Hvor meget vejer ægget?
Kong Frederiks livret
- Skaldyrs håndbogen
- Stegeso - Römertopf - cocotte
Ovnstegt hamburgerryg

Rå rabarbersaft 2

SværhedsgradPrisPrint denne opskrift (Ctrl + P)Tip en venFacebook icon
Et par kg rabarberstilke
350 g sukker
5 g citron eller vinsyre
Atamon
 
Pr kg rabarbermos/kvas
Atamon og 200 g sukker
 
Rabarberstilke vaskes og flækkes på langs i 5-6 dele, alt efter hvor tykke de er.
Så skæres de i små terninger på ca. 1 cm og røres meget grundigt med sukkeret som er blandet med citron- eller vinsyre og Atamon.
Lad det stå 1 døgn, sies så saften fra og mere Atamon tilsættes.
Saften hældes på rene Atamonskyllede flasker og lukkes.
Mosen kan bruges til finsk frugtbrød eller røres med sukker og Atamon og bruges til marmelade.

Giv karakter

Klik på det antal stjerner du vil give denne opskrift? 
Brugernes vurdering ( stemmer)
Denne opskrift er blevet vist 616 gange.

Kommentarer

Navn*:
E-mail*:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar*:
QV
Annoncører

 

 

Logo: 5 kokkehuer

madABC.dk

 

 

 

37.789 gode opskrifter.

Kok