Rå rabarbersaft 2

SværhedsgradPrisPrint denne opskrift (Ctrl + P)Tip en venFacebook icon
Et par kg rabarberstilke
350 g sukker
5 g citron eller vinsyre
Atamon
 
Pr kg rabarbermos/kvas
Atamon og 200 g sukker
 
Rabarberstilke vaskes og flækkes på langs i 5-6 dele, alt efter hvor tykke de er.
Så skæres de i små terninger på ca. 1 cm og røres meget grundigt med sukkeret som er blandet med citron- eller vinsyre og Atamon.
Lad det stå 1 døgn, sies så saften fra og mere Atamon tilsættes.
Saften hældes på rene Atamonskyllede flasker og lukkes.
Mosen kan bruges til finsk frugtbrød eller røres med sukker og Atamon og bruges til marmelade.

Giv karakter

Klik på det antal stjerner du vil give denne opskrift? 
Brugernes vurdering ( stemmer)
Denne opskrift er blevet vist 529 gange.

Kommentarer

Navn*:
E-mail*:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar*:
QV
Annoncører
Få mail med de
sidste nye opskrifter

Grød
Grød
Grill Grill/båd/camping Kamera Billedeopskrifter Tips
Tips
Madplaner
Madplan
Logo: Madlex.dk
Mad leksikon
Tip en venTip dine venner
om os

Se også:
Madlex.dk drikkeABC.dk cuisineABC.com

 

 

 

Logo: 5 kokkehuer

madABC.dk

 

 

Kok