Annoncører
Lav en flot hjemme-
side med dine
egne opskrifter
 Nyeste
Crêpes Suzette
Frisk rødkålssalat med appelsin og mandler
Kogning af rejer
Orange-nødde-chokoladekage
Blomkålssuppe
Grønlangkål med medister
Tips: Sæberester bliver til sæbe
Kold agurkesuppe til picnic
Tre snacks til den ultimative kasinofest
Boller, bagt uden gær

 Mest viste
Bagt kartoffel - mikroovn
Boller, bagt uden gær
- Tærtedej til madtærte
Flæskesteg - Tips og gode ideer
Nem Græsk Farsbrød
Tips: Hvor meget vejer ægget?
Kong Frederiks livret
- Skaldyrs håndbogen
- Stegeso - Römertopf - cocotte
Ovnstegt hamburgerryg

Honning-glaseret andebryst

SværhedsgradPrisForrige (Alt + P)Tilbage til listen (Alt + B)Næste (Alt + N)Print denne opskrift (Ctrl + P)Tip en venFacebook icon
2 stk andebryst af ca. 400 gram
ribs gele
Tilbehør:
Broccoli
Ristede svampe
Minimajs
Haricots verts
 
Fedtsiden af andebrysterne ridses på tværs og langs og krydres med lidt salt og peber.
Herefter brunes de på panden med lidt smør.
Efter bruningen smøres et tynd lag honning på andebrystets skindside.
de sættes nu på den midterste rille i en varm ovn 180°C i ca. 20 minutter
Saucen:
Fedtet fra anden kommes i en gryde og drysses med lidt hvedemel, 4 dl fløde tilsættes og det hele koges godt igennem.
Herefter tilsættes 100 g ribsgele og saucen smages til
De valgte grønsager koges og serveres til.

Giv karakter

Klik på det antal stjerner du vil give denne opskrift? 
Brugernes vurdering 3,0 (4 stemmer)
Denne opskrift er blevet vist 1991 gange.

Kommentarer

Navn*:
E-mail*:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar*:
QV
Annoncører
Få mail med de
sidste nye opskrifter

Grød
Grød
Grill Grill/båd/camping Kamera Billedeopskrifter Tips
Tips
Madplaner
Madplan
Logo: Madlex.dk
Mad leksikon
Tip en venTip dine venner
om os

Se også:
Madlex.dk drikkeABC.dk cuisineABC.com

 

 

 

Logo: 5 kokkehuer

madABC.dk

 

 

 

37.789 gode opskrifter.

Kok