Logo

Grønsager i yoghurt med garam masala

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grønsager i yoghurt med garam masala

1 løg (ca. 100 g)
250 g champignoner
1 grøn peberfrugt (ca. 150 g)
300 g haricots verts
1 spsk garam masala
2 spsk olie
1 dl grønsagsbouillon
1 tsk gurkemeje
4 tomater (ca. 400 g)
1 tsk majsstivelse, fx maizena, udrørt i
2 dl yoghurt naturel
1 tsk groft salt

Garam masala:
2 spsk korianderfrø
1 spsk spidskommen
10 hele kardemommefrø
1 stykke hel kanel, ca. 2 cm
10 sorte peberkorn
6 nelliker
Pynt:
hakkede friske mynteblade
4 kogte vagtelæg
Tilbehør:
240 g brød, fx chapatti eller naan
80 g mangochutney

Garam masala: Rist alle krydderierne på en pande ved middelvarme, indtil der breder sig en liflig duft.

Stød krydderierne i en morter eller kværn til fint pulver.

Opbevar masalaen i et tæt lukket glas.

Gør grønsagerne i stand.

Hak løget fint, skær champignon i skiver og peberfrugten i tynde strimler.

Snit bønnerne i mindre stykker. Skær tomaterne i både.

Opvarm olien i en gryde og svits løgene i 2 minutter.

Tilsæt garam masala og svits det ½ minut.

Tilsæt champignon, peberfrugt, bønner, bouillon og gurkemeje og lad retten simre i 8 minutter.

Tilsæt tomater og yoghurt og varm retten igennem under omrøring.

Smag til med salt. Pynt med mynte og vagtelæg.

Tips: I stedet for vagtel æg kan man anvende 2 almindelige hønseæg. Garam masala er oplagt værtindegave.
Ikke fryseegnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.487 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her