Logo

Petit Four - Kransekagetoppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g marcipan
200 g sukker
200 g margarine
200 g æg (ca 4 stk )
20 g hvedemel

Masse og sukker æltes sammen, margarinen tilsættes lidt efter lidt.
Derefter æltes det godt sammen og æggene tilsættes et af gangen.
Når to af æggene er kommet i, tilsættes melet, herefter tilsættes resten af æggene.
Bradepanden fores med bagepapir og massen smøres ud i et jævnt lag a ca. 1 cm tykkelse.
Bages ved 180°C i ca. 20 min.
Efter afkøling deles bunden på midten og smøres sammen med abrikosmarmelade, skæres ud i små firkanter eller trekanter eller de stikkes ud med en rund eller en hjerteudstikker.
Kagerne er nu klar til at overtrække i chokolade eller glasere med glasur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 6.213 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her