Logo

Marcipanmasse - færdiglavet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g marcipanmasse
250 -500 g flormelis
lidt vand
evt. lidt kartoffelmel

Man kan til konfekt lavning købe færdiglavet marcipan.
Denne kan da anvendes til marcipanbrød eller frugter i den tilstand hvori den købes.
Marcipanmassen kan gøres drøjere ved at tilsætte sigtet flormelis.
500 g marcipanmasse kan æltes med 250 g flormelis, eller man kan tage lige dele marcipan og flormelis.
Lidt vand kan tilsættes, så marcipanen er lettere at ælte.
Hvis den hænger i borde og hænder kan man ved hjælp af lidt kartoffelmel få den til at slippe.

Til marcipan, der fx. skal overtrækkes, kan man tilsætte følgende frugter, som alle skal være hakkede:
Nødder, figner, rosiner, dadler, pomeransskal, sukat, syltede kirsebær og desuden nougat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.775 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her