Annoncører
Lav en flot hjemme-
side med dine
egne opskrifter
 Nyeste
Tips: Sæberester bliver til sæbe
Kold agurkesuppe til picnic
Tre snacks til den ultimative kasinofest
Boller, bagt uden gær
Broccoli-gryde
Broccolisauce
Broccolisauce til pasta
Broccolisalat med tomat
Broccolisalat med pinjekerner og bacon
Broccolisalat med peanuts og bacon

 Mest viste
Bagt kartoffel - mikroovn
Boller, bagt uden gær
- Tærtedej til madtærte
Flæskesteg - Tips og gode ideer
Nem Græsk Farsbrød
Tips: Hvor meget vejer ægget?
Kong Frederiks livret
- Skaldyrs håndbogen
- Stegeso - Römertopf - cocotte
Ovnstegt hamburgerryg

Rimet laks

SværhedsgradPrisForrige (Alt + P)Tilbage til listen (Alt + B)Næste (Alt + N)Print denne opskrift (Ctrl + P)Tip en venFacebook icon

Beregn 2 laksefileter uden ben, ca. 1 kg
Læg den ene lakse filet på et stykke smørrebrødspapir med skind­siden nedad.
Bland 3 spsk salt og 1 spsk sukker og drys det jævnt over.
Fordel klippet dild og 1 spsk knust hvid peber.
Læg den anden laksefilet over med indersiden nedad og pak fisken tæt sammen.
Læg fisken i en passende form eller fad og dæk den til.
Sæt formen i køleskabet 2-3 døgn og vend fiskepakken efter ca. den halve tid.
Skær den rimede laks i tynde, brede skiver på skrå af laksen og server fløde­stuvede kartofler og dild til - også en god snaps.

 

Giv karakter

Klik på det antal stjerner du vil give denne opskrift? 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Denne opskrift er blevet vist 3696 gange.

Kommentarer

Navn*:
E-mail*:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar*:
QV
Annoncører
Få mail med de
sidste nye opskrifter

Grød
Grød
Grill Grill/båd/camping Kamera Billedeopskrifter Tips
Tips
Madplaner
Madplan
Logo: Madlex.dk
Mad leksikon
Tip en venTip dine venner
om os

Se også:
Madlex.dk drikkeABC.dk cuisineABC.com

 

 

 

Logo: 5 kokkehuer

madABC.dk

 

 

 

37.789 gode opskrifter.

Kok