Rimet laks

SværhedsgradPrisForrige (Alt + P)Tilbage til listen (Alt + B)Næste (Alt + N)Print denne opskrift (Ctrl + P)Tip en venFacebook icon

Beregn 2 laksefileter uden ben, ca. 1 kg
Læg den ene lakse filet på et stykke smørrebrødspapir med skind­siden nedad.
Bland 3 spsk salt og 1 spsk sukker og drys det jævnt over.
Fordel klippet dild og 1 spsk knust hvid peber.
Læg den anden laksefilet over med indersiden nedad og pak fisken tæt sammen.
Læg fisken i en passende form eller fad og dæk den til.
Sæt formen i køleskabet 2-3 døgn og vend fiskepakken efter ca. den halve tid.
Skær den rimede laks i tynde, brede skiver på skrå af laksen og server fløde­stuvede kartofler og dild til - også en god snaps.

 

Giv karakter

Klik på det antal stjerner du vil give denne opskrift? 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Denne opskrift er blevet vist 3641 gange.

Kommentarer

Navn*:
E-mail*:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar*:
QV
Annoncører
Få mail med de
sidste nye opskrifter

Grød
Grød
Grill Grill/båd/camping Kamera Billedeopskrifter Tips
Tips
Madplaner
Madplan
Logo: Madlex.dk
Mad leksikon
Tip en venTip dine venner
om os

Se også:
Madlex.dk drikkeABC.dk cuisineABC.com

 

 

 

Logo: 5 kokkehuer

madABC.dk

 

 

Kok