Logo

Skorzonerrodssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

3 skorzonerrødder

saft fra ½ citron

3 æbler

5 mandler

200 g druer

2 ferskner

2 spsk kokosmel

 

Skorzonerrødderne skrabes rene og skæres ud i tynde skiver, der vendes i saften fra en halv citron.

Æblerne skæres i småbidder.

Mandlerne grovhakkes, dru­erne halveres.

Fersknerne skæres i småbidder, og alt blandes sammen.

Der drysses med kokosmel til slut.

Salaten serveres til vildtsteg eller som dessert med flødeskum.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.715 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her