Logo

Krydret bønnesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krydret bønnesuppe

Krydret bønnesuppe

250 g udblødte, hvide bønner

3 fed hvidløg

1 løg

1 peberfrugt

4 fuldmodne tomater

2 bouillonterninger

salt og peber

¼ tsk rosmarin

¼ tsk basilikum

klippet persille

Tilbehør: Spiedini - se herunder

*

Sæt bønnerne over i iblødsætningsvandet, spædet med så meget vand, at der i alt bliver 1¾ l.

Tilsæt knuste hvidløg, hakket løg, strimlet peberfrugt og ituskårne tomater.

Bring det i kog og tilsæt bouillonterningerne.

Lad suppen koge sagte i 1½-1¾ time.

Purér eller blend suppen over i en anden gryde og smag til med salt og peber.

Tilsæt rosmarin og basilikum og lad suppen snurre videre i 10 minutter.

Drys ved serveringen med klippet persille og server suppen med

Madopskrift billede

Spiedini

4 birkes-rundstykker

4 store, ret tykke skiver Danbo ost

8 sardelfileter (evt sardin i olie fileter)

*

Skær 4 snit i hvert rundstykke, men ikke helt igennem.

Skær hver osteskive i 4 stykker og stik dem i snittene.

Stil rundstykkerne 5-6 minutter i en 250°C varm ovn og pynt hvert med 2 sardelfileter i kryds.

Server dem omgående til suppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.256 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her