Logo

Pilaf-ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pilaf-ris

3 spsk smør eller margarine eller 4 spsk olie

2 løg

3 dl langkornede ris

5 dl suppe eller 2 bouillonterninger

salt

*

Smelt fedtstoffet eller varm olien op i tykbundet gryde.

Tilsæt de hakkede løg og lad dem snurre lidt uden at tage farve.

Tilsæt risen og lad den blive let gylden, men ikke mere!

Spæd med den kogende suppe eller ½ l kogende vand, tilsat bouillonterninger.

Dæmp var­men og læg tætsluttende låg over.

Lad det snurre sagte i 18 minutter -løft ikke låget i denne tid.

Tilsæt eventuelt lidt koldt smør og rør ri­sen løs med en gaffel.

Smag om nødvendigt til med salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 9.866 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her