Logo

Tomatsalat, lun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lille, men uhm: Denne udsøgte salat med rucola, skovsyre og grillet tomat har fine rejer på toppen ...

Lille, men uhm: Denne udsøgte salat med rucola, skovsyre og grillet tomat har fine rejer på toppen

6 tomater, ovale

2 spsk (oliven)olie

2 spsk sukker

50 g skovsyre

50 g rucola

1 rødløg

4 kæmperejer (à 60 g, med hoved og skal)

olie

salt og peber

2 spsk citronsaft

*

A. De ovale tomater halveres. De lægges med skærefladen opad på en plade og krydres med salt og peber.

Dryp med 2 spsk olie og drys 2 spsk sukker over.

Rist dem under den varme grill i ovnen på 2. rille fra neden i 7-8 minutter.

B. I mellemtiden skylles skovsyre og rucola og rives i mundrette stykker.

Rødløg skæres i fine strimler.

C. Kæmperejer steges på hver side i 3 minutter i 1 spsk olie.

De krydres med salt og peber.

D. Tomaterne fordeles på 4 tallerkener sammen med løg, rucola og skovsyre.

3 spsk (oliven)olie blandes med 2 spsk citronsaft, smages til med salt og peber, og hældes over salaten, der serveres med rejerne.

Pr. portion, 11 g protein, 16 g fedt, 15 g kulh. = 254 kcal - 1063 kj
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 6.566 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her