Logo

Hvidløgssauce - grundopskrift

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvidløgssauce - grundopskrift

3 spsk hvedemel
2,5 dl minimælk
2,5 dl grønsagsbouillon
1 fed hvidløg, knust (evt flere)
1 tsk tørret oregano
¾ tsk salt
friskkværnet peber
*
Rør hvedemel og 3 spsk af mælken sammen i en lille tykbundet gryde.

Rør resten af mælken i sammen med bouillonen.

Bring saucen i kog under omrøring.

Tilsæt hvidløg og oregano.

Kog saucen ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 5 min.

Smag saucen til. 

Fryseegnet: Ikke afprøvet

 

Pas på! I skal elske hvidløg! Denne hvidløgsdip eller sauce er meget stærk!

Giver ca 1 kop sauce.

1 spsk frisk citronsaft
5 fed hvidløg
4 spsk mayonnaise
*

Purér/blend alle ingredienser indtil glat og køl i køleskabet inden servering.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 8.215 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her