Logo

Minestrone med kylling og kikærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Madopskrift billede

Hurtig suppe med kyllingefilet, grønsager og kikærter - en rigtig varmende vintersuppe

 

Ca. 250 g kyllingeinderfilet

1 spsk olie
½ stort løg
2 fed hvidløg
2 gulerødder (ca. 150 g)
½ bagekartoffel
½ dåse kikærter
1 dåse flåede hakkede tomater
2 hønsebouillon terninger
1 knsp chilipulver
salt og friskkværnet peber
40 g spinatblade

Drys: reven parmesanost
Tilbehør: groft brød

 

1. Rengør og skær grønsagerne.

Hvidløg og løg hakkes fint, gulerødder og bagekartoffel skæres i små tern. Kikærterne skylles og drænes.

2. Dup kødet tørt med køkkenrulle og skær det i stykker på 1 cm.

Varm olien i en stor tykbundet gryde og tilsæt kyllingstykkerne, grønsagerne og kikærterne og svits det til kyllingekødet bliver hvidt på overfladen.

Drys med salt og peber.

3. Tilsæt tomater, 6 dl vand, bouillonterninger og chilipulver.

Reducer mængden af chili, hvis du ikke ønsker retten stærk.

Bring suppen i kog og lad den simre under låg i 15-20 min. eller til grønsagerne er møre.

 

4. Tænd ovnen og lun brødene 3-4 min. ved 220°C.

5. Skyl spinaten og rør den i suppen lige før serveringen.

Anret portionsvis, drys med reven parmesanost og spis brødet til.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.888 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her