Logo

Rejefrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Meget fornemme og yderst raffinerede: Heldigvis er de akkurat lige så nemme at lave som helt normale deller

Meget fornemme og yderst raffinerede: Heldigvis er de akkurat lige så nemme at lave som helt normale deller

Til 4 portioner:

 

400 g rejer, istandgjorte

1 finthakket forårsløg

1 fed hvidløg, presset

20 g ingefær, reven

1 tsk sojasauce

1 tsk citronsaft.

salt og peber

1-2 spsk olie til at stege i

 

Istandgjorte rejer hakkes fint i 2 portioner i en foodprocessor.

Rejemassen røres derefter med finthakket forårsløg, presset hvidløgsfed, reven ingefær, 1 tsk sojasauce og 1 tsk citronsaft.

Der krydres med salt og peber.

Med fugtige hænder formes massen til 8 frikadeller.

Steg rejefrikadellerne i olie i 3-4 minutter på hver side.

Egner sig fremragende som forret.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.846 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
43124-04-2012 19:14:18 Allan
Husk at putte æg og mel i, ellers smuldrer de ud i olien

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her