Logo

Lakseside, grillet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Du kan altid være sikker på et godt resultat, når du griller fisk i folie.

Du kan altid være sikker på et godt resultat, når du griller fisk i folie.

600 g laksefilet

Pesto:

1 potte basilikum, frisk (en lille potte)

1 dl (oliven)olie

3 spsk parmesan, revet

2 fed hvidløg

1 tsk pinjekerner

salt og peber

*

Blend basilikum, olie, parmesan, hvidløg og pinjekerner og krydr med salt og peber.

Tænd grillen.

Læg laksen på alufolie eller i et fad med skindsiden nedad.

Krydr med salt og peber.

Smør pestoen på laksen i et jævnt lag.

Grill den ved indirekte varme under låg i ca. 20 min.

Server laksen med tomatsalat og godt brød.

Pynt evt. med japansk tangsalat og babyspinat.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.132 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her