Logo

Æggestand med kokleare

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æg
1 dl sødmælk
1 dl kokleare grofthakket
 
Bland æg, mælk og kokleare sammen.
Smør en lille form med smør og kom massen heri.
Lad blandingen stivne i vandbad i 20-30 minutter.
Afkøl æggestanden og vend den ud på en tallerken.
Server den skiveskåren med rugbrød og pynt med frisk kokleare.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 910 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her