Logo

Borgmesterstang

Print denne opskrift (Ctrl + P)Tip en venFacebook

Madopskrift billede


Dej:
1/2 portion af følgende wienerbrødsdej:
50 g gær
2 dl håndvarm mælk
100 g smør eller margarine
1 æg
1/8 tsk salt
2 spsk sukker
1 tsk kardemomme
500 g hvedemel

Indrulning: 150 g koldt smør eller margarine

Fyld:
100 g marcipan
4 spsk sukker
1 tsk Vanila
1 æggehvide

Pensling: sammenpisket æg
Pynt: hakkede mandler

*


Dejen rulles ud til en aflang flade 24 cm bred og 2 mm tyk.
Dejen deles på langs i 3 lige brede strimler.

Marcipanen røres blød med æggehvide, sukker og Vanila og smøres på dejstrimlerne.
Dejen foldes sammen om fyldet.
Strimlerne flettes sammen og hæver 1/2 time på smurt plade.
Dejen pensles, drysses med hakkede mandler og stilles i forvarmet ovn.

Bagetid: ca. 20 min. ved 225 g

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering (0 stemmer)
Siden er blevet set 2511 gange.

Kommentarer

Navn*:
E-mail*:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar*:

Nyt design

Vi har fået nyt design, håber at I kan lide det.

TAGS

Gode tilbud til dig

Fodspor
Feedback
Tip en ven