Logo

Honning-glaseret svinekam med svesker, æbler og rødkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg svinekam uden spæk og ben
250 g svesker uden sten
250 g æbler

Glasering:
2 spsk honning
½ spsk dijon sennep
reven skal af ½ citron
1-2 spsk rasp.
2 glas rødkål á 500 g

Stik/skær (fra endestykket af stegen) med en spids smal kniv 2 lommer af ca. 2 cm bredde igennem stegen.
Fyld den ene lomme med svesker ca. 50 g, og den anden med æblebåde ca. 50 g
Gnid kammen med salt og peber.

Forbrun stegen på en pande, først med fedtsiden nedad.
Vend og brun resten af kammen.
Læg stegen i en lille bradepande, tilsæt lidt vand og steg ved 160ºC i ca.75 min.
Rør honning, sennep og citronskal sammen.
Tag stegen ud og hæld evt. væske fra, hæld/smør honningmassen over stegen, drys med rasp.
Fordel resten af sveskerne og æblerne skåret i både, drys lidt sukker på æblebådene.
Sæt stegen i ovnen og steg videre ved 225ºC i ca. 10 min. indtil stegen er glaseret.
Tag stegen ud og lad den hvile i 15 min.
⅔ del af stegen skæres i skiver.
Det hele anrettes på fad med svesker og æbler fordelt omkring stegen

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.453 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her