Logo

Skorzonerrodssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)Tip en venFacebook

 

3 skorzonerrødder

saft fra 1/2 citron

3 æbler

5 mandler

200 g druer

2 ferskner

2 spsk kokosmel

 

Skorzonerrødderne skrabes rene og skæres ud i tynde skiver, der vendes i saften fra en halv citron.

Æblerne skæres i småbidder.

Mandlerne grovhakkes, dru­erne halveres.

Fersknerne skæres i småbidder, og alt blandes sammen.

Der drysses med kokosmel til slut.

Salaten serveres til vildtsteg eller som dessert med flødeskum.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering (0 stemmer)
Siden er blevet set 401 gange.

Kommentarer

Navn*:
E-mail*:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar*:

Nyt design

Vi har fået nyt design, håber at I kan lide det.

TAGS

Gode tilbud til dig

Fodspor
Feedback
Tip en ven