Logo

Solbærsorbet ♥

Print denne opskrift (Ctrl + P)Tip en venFacebook
1 port.
1 1/4 dl solbær eller jordbær
1 spsk sukker
1 1/2 spsk vand
 
Tag halvdelen af solbærrene fra og giv dem et hur­tigt opkog.
Lad dem blive kolde og blend dem med vandet og de rå bær.
Passer massen gennem en grovmasket sigte.
Rør sukkeret i og kør massen i en ismaskine, til konsistensen er tilpas.
Hvis du ikke har ismaskine, kan du fryse bær­massen 1 time, til den er halvfrosset. Pisk derefter 3 æggehvider til stift skum med sukkeret, rør det forsigtigt i massen og frys sorbeten færdig ca. 2 ti­mer mere.
Rør et par gange under frysningen.
Solbær kan byttes ud med jordbær til en jord­bærsorbet.
Server sorbeten i et stort vinglas (fx. et rødvinsglas) med citronmelisse og måske en man­delflan.
 
Næringsindhold i 1 portion sorbet
kj 360, kcal 85, fibre 3,1 g, fedt 0,1 g, mættet fedt -, flerumættet fedt -, P/S -, kolesterol 0.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering (0 stemmer)
Siden er blevet set 1544 gange.

Kommentarer

Navn*:
E-mail*:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar*:

Nyt design

Vi har fået nyt design, håber at I kan lide det.

TAGS

Gode tilbud til dig

Fodspor
Feedback
Tip en ven