Logo

Gratinerede jomfruhummerhaler:

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

175 g frosne jomfruhummerhaler
15 g smør
4 hårdkogte æg
1 lille bundt dild
1 ½ spsk sennepspulver
½ tsk sennep
1 ½ dl piskefløde
salt og peber
smør til forme
1 ½ dl reven ost

Svits de optøede hummerhaler, hakket hårdkogt æg, hakket dild, sennepspulver og sennep.
Spæd med fløde og smag til med salt og peber.
Fyld ragouten i fire ovnfaste portionsskåle og drys med reven ost.
Sæt dem i ovnen ved 250ºC, til overfladen er gylden – ca. 5 minutter.
Serveres med varme flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.215 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her