![Bisonsteg med bagte peberfrugter, rødløg, sprødstegte kapers og løvstikke Hvis du vil bruge resterne af dit bisonkød fra dagen før så prøv denne ret med koldt stegt bisonkød samt magte peberfrugter kapers og yoghurt. Brug retten som let hovedret eller hurtig frokostret.](/images/articles/s2/2015/4/23/bisonsteg-med-bagte-peberfrugter-rødløg-sprødstegte-kapers-og-løvstikke.jpg)
250 g stegt Bison kød - koldt eller fra dagen før
2 røde peberfrugter
1 lille rødløg
20 g kapers
1 spsk olivenolie
2 dl sødmælks yoghurt
1 kvist løvstikke
Dræn yoghurten ved at hælde den i et kaffefilter og lad den stå 1 time, til den tykner let.
Bag peberfrugterne i ovnen i ca. 15 min. ved 200°C.
Køl dem af og befri dem for skind og kerner. Skær dem i tern.
Pil rødløget og hak det fint.
Dup kapersene tørre og rist dem på en pande i olivenolie, til de er sprøde.
Hak løvstikkene groft.
Skær stegen i tynde skiver og læg den fladt på et fad.
Fordel yoghurten over kødet og drys peberfrugter, kapers, rødløg og løvstikke.
Kværn lidt sort peber udover.