Logo

Roastbeef

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 snøret roastbeef a 1600 g
1 ½ spsk olivenolie
1 ½ spsk smør
salt & peber

Varm olien og smør op, og brun kødet godt på alle sider. Drys med salt og peber, og stil stegen i en forvarmet oven ved 210ºC i 35-50 minutter, afhængig af kødets tykkelse, og hvor rødt du vil have det. Pak straks det færdigstegte kød godt ind i alufolie og viskestykker, og lad det trække mindst 15 minutter inden udskæringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.268 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal EU blande sig i småting, som fx lige eller krumme agurker m.m.?
Effektiv reklame - klik her