Logo

Kalveragout kogt med hvidvin og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g kalvebov eller magert bryst skåret i tern
1 snittet løg
2 fed hvidløg
1 flaske tør hvidvin
1 stk laurbærblad
2 snittede gulerødder
6 modne tomater delt i kvarte
frisk basilikum efter ønske
lidt olivenoile til stegning
salt og peber

Brun kødet i lidt oile og krydr med salt og peber. Tilsæt løg og hvidløg.
Lad det riste i to minutter;
Kom hvidvin og laurbær ved og lad det simre i yderligere fem minutter;
Tilsæt lidt vand og lad det simre i 30 minutter.
Kom resten af ingredienserne ved og lad det simre yderligere 30 minutter.
Vend med frisk basilikum og server med kogte ris eller et godt brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.398 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, hvem har gjort det bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her