Logo

Nougatbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g blød nougat
ca. 30 g hele hasselnødder
Overtræk:
ca. 50 g chokolade
Pynt:
sølvstøv
hakkede hasselnødder
 
Blødgør nougaten. den skal være blød som creme.
Rist hasselnødderne på en pande med låg i ca. 5 min.
Ryst panden af og til, så de ikke brænder på.
Fjern den brune hinde fra nødderne og halver dem.
Afkøl dem og rør hasselnødderne i nougaten.
Fordel massen på et stykke plastik i aflange firkantede stænger a ca. 1 1/2cm tykkelse.
Stil dem koldt i 1 time.
Smelt chokoladen over vandbad.
Fordel halvdelen af den halvkolde, ca. 30°C, smeltede chokolade på oversiden af nougaten og lad den stivne.
Overtræk bunden med resten af chokoladen og pynt med nødder og sølvstøv.

 
Tips: nougaten kan skæres i aflange stykker med en varm kniv.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 902 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, hvem har gjort det bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her