Logo

Andeleverpostej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 store andelever
1 blødkogt æg
1 spsk smeltet andefedt
1 hakket løg
salt
peber

Steg leveren let i smør, løget steges gyldent, alt kommes i en skål og piskes godt sammen, kommes i en serveringsskål. Kan holde sig i køleskabet i 4 - 5 dage.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.407 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Banancremé isDenne fedtfattige banancreme is er utrolig lækker. Den laves lettest med ismaskine. Hvis...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os