Logo

Brunede kartofler - diabetiker 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En nem og velsmagende måde og ingen pande der er svær at rengøre bag
efter.
1 glas små kartofler
1 tsk flydende sød
lidt madkulør
 
1 dl vand kommes i en pande eller gryde.
Flydende sød og madkulør tilsættes.
Blandingen bringes i kog.
Kartoflerne drypper af i en si og hældes på panden/gryden.
Vend jævnlig kartoflerne så de bliver ensfarvet.
Lad dem koge 5–10 min. ved svag varme til kartoflerne har taget smag og
farve og er blevet gennemvarme.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 506 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Råcreme 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os