Logo

Brunkål med flæsk - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 personer. Kogetid i trykkoger: 15 min.

1 pænt stort hvidkålshoved
50 g sukker
3 spsk smør eller margarine
1 stykke letsaltet kogeflæsk på ca. 1 kg
2 1/2 dl vand
peber

Fjern stokken på hvidkålshovedet og snit det fint.
Lad sukkeret blive gyldent i trykkogeren.
Tilsæt fedtstoffet og kom kålen i.
Lad den blive gyldenbrun.
Kom flæskestykket i gryden og tilsæt vand og groftkværnet peber.
Luk for trykkogeren og bring den på tryk.
Lad det koge et kvarter.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Groft brød og sennep er klassisk tilbehør.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (13 stemmer)
Siden er blevet set 3.933 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblekage med nudlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1274722-08-2019 14:44:09 Anette Sluth
Så er brunkålen indtaget og der var ikke noget at være nervøs for + det smagte skønt 🤗
1274621-08-2019 11:34:38 Anette Sluth
Lige fået en trykkoger som nu skal afprøves med lidt nervøsitet. Dagens ret er brunkål 🤗

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os