Logo

Enchiladas / Burritos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4-8 portioner.

Fyld:
revet squash
revet gul squash
friske majs
frisk koriander
oliven
tomater finthakket
løg finthakket
svampe
avocado
peberfrugt finthakket

Familien favorit fyld:
1 1/2 kop revet squash
1 1/2 kop friske majs
1 1/2 kop avocado (ca. 2 stk )
1/2 kop afstilket koriander)

Skaller og pynt:
8 store salatblade ( til enchilados)
eller
8 store hvidkålsblade (til burritos)
2 spsk purløg

Sauce:
3 tomater
1 spsk mild olie
2 fed hvidløg
1 tsk havsalt
1 dadel uden sten
1/2 tsk malet spidskommen
1 1/2 tsk tørret oregano
1/8 cayenne peber
1/16 kanel

Fyld:
Kom alt fyldet i en skål og sæt den til side.

Sauce:
Hak tomaterne og kom dem i et viskestykke og dræn dem i 1/2 time.
Blend alle ingredienserne. Stil saucen til side.
Hvis du laver enchilados, kom en stribe paté på hvert salatblad.
Kom noget fyld på og rul sammen og stil den på en tallerken.
Kom saucen oven på og pynt med purløg.
Hvis du laver burritos kan du bruge samme fremgangsmåde, men kom sauce og purløg inden i før du ruller dem.
Der bliver 8 enchilados eller burritos.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.012 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krydret svinekam + Fersken isdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os