Logo

Kartofler på glas - Henkogte kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg kartofler
2 1/2 dl vand
1/2 tsk salt
 
Kartoflerne skrabes og lægges i henkogningsglas og overhældes med saltlage.
Tør kanten af glassene af med en kloraminfugtet klud.
Luk og henkog i ca. 1 time ved 100°C, og i anden omgang 40 minutter.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 874 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kærnemælksfromage 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os