Logo

Kvædefyldte halvmåner - Pasteles

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 1/2 dl hvedemel
1/2 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
1 1/4 dl smør
3 spsk vand
2 1/2 dl kvædemarmelade
flormelis
 
Bland hvedemel, bagepulver og salt og smuldr smørret i.
Tilsæt vand lidt ad gangen og ælt forsigtigt dejen sammen og form den til en kugle.
Rul dejen ud i en cirkel og udstik med en form eller tallerken 10 cm. store dejstykker.
Saml resten af dejen og rul den ud igen og stik flere kager ud.
Læg 1 spsk marmelade på midten af hvert dejstykke.
Fugt dejen i kanten med en finger dyppet i vand eller sammenpisket æggehvide og læg den sammen som en halvmåne.
Tryk den yderligere fast i kanten med en gaffel.
Læg halvmånerne på en smurt bageplade og bag dem ved 200°C i ca. 15 minutter, til kagerne er gyldenbrune.
Flyt dem med en paletkniv over på en bagerist, så de kan afkøle.
Drys flormelis på, inden de serveres enten lune eller kolde.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 427 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AzukibuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os