Logo

Russisk Tranebær-rødgrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g tranebær ( alle slags bær kan bruges )
1/2 tsk kanel
70 g sukker
2 tsk kartoffelmel
3-4 dl vand

Kog bærerne i vand med kanel i 10 minutter.
Pres bærerne med en ske gennem en finmasket sigte.
Hæld saften i en gryde. Tilsæt sukkeret og bring det i kog.
Bland kartoffelmel med lidt koldt vand i en lille skål og hæld blandingen i den kogende saft under omrøring.
Sluk for varmen
Si evt. grøden hvis der er klumper i.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 332 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Citrontærte 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os