Logo

Solbær-hybenmarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg hyben eller 500 g rensede hybenskaller
1/2 l. vand
1 kg solbær
1 kg sukker
3 tsk Rød Melatin

Blomst og stilk klippes af hybenfrugterne.
De flækkes. Kernerne skrabes ud.
Skallerne skylles, hakkes groft og koges i vandet 15 min. under låg. Solbærrene røres i og gives et opkog.
Sukkeret tilsættes, koges med 5 min.
Melatin og 2 spsk ekstra sukker blandes godt og drysses i.
Marmeladen koges stærkt 2 min. og fyldes i glas, der lukkes.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 330 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vafler med solbær-chokoladeisSolbær og chokolade er et skønt match. Kom en kugle eller to ; en sprød vaffel, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os