Logo

Stikkelsbærgelé 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg grønne umodne stikkelsbær
1/2 l. vand pr l. siet saft
1 kg sukker
1/4 tsk Atamonpulver eller 1/2 tsk flydende Atamon
 
Skyllede, evt. nippede bær varmes langsomt op med vandet under låg og koges ved svag varme 20-30 minutter.
Saften sies fra gennem en saftpose.
Mosen hænges til afdrypning 1/2-1 døgn.
Saften måles og bringes i kog.
Sukkeret drysse i under omrøring.
Gelesaften koges sagte, til den er lyserød og dråberne falder tungt fra skeen.
Skummet fjernes.
Atamon tilsættes.
Gelen hældes op i Atamonskyllede glas, der lukkes dagen efter.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 137 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tyttebærflan med mandelmarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os