Logo

Blodpølse med æblemos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blodpølse med æblemos


ca. 500 g blodpølse
smør til stegning
kanelsukker


Æblemos:
1 kg madæble
1 vaniljestang
½-1 dl sukker efter smag

Æblemosen:
Skræl æblerne, fjern kernehusene og skær frugtkødet i både.
Læg dem i gryde med en lille smule vand i bunden, kornene fra vaniljestangen samt stangen selv og damp dem under låg ved middel varme, til de koger ud, og fisk så vaniljestangen op.
Smag mosen til med sukker og server den lun.
 
Flå blodpølsen og skær den i ca. 1 cm tykke skiver.
Rist dem nogle få min. på hver side i brunet smør, til de bliver lidt sprøde, og server dem straks med æblemosen og kanelsukker til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 5.133 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her