Logo

Kvarkbrød med æg - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ide til lækker morgenmad

Ide til lækker morgenmad

 

1 æg

1 skive rugbrød (50 g)

30 g kvark

10 g sukkerfri marmelade

*

A. Kog ægget i 5 min.

B. Smør brødet med kvark og kom marmelade på

 

Pr portion 1272/303 kJ/kcal. 14 g protein. 15 g fedt. 21 g kulhydrat. 3 g fibre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.939 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her