Logo

Smilende æg i rød peberfrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 personer - brunch - hvem vil binde an med mere end 20-30 personer.

5 røde peberfrugter
1 spsk olivenolie
½ tsk salt
1 stilk timian
10 mellemstore helt frisklagte æg
friskkværnet peber
evt. lidt høvlet parmesanost

Tag fosigtigt stilken og frøstolen ud af hver peberfrugt og del dem i to lige store dele, så der er en smule skålfacon på hver.
Tænd ovnen på 125°C, pensl peberfrugterne med olie, salt og peber, timian og sæt peberfrugterne i ovnen i 20 minutter.
Når de er blevet let bløde, men stadig i facon, tages de ud og stilles side om side i et ovnfast fad (hertil kan man forberede dagen før og stille det hele i køleskabet) i et andet lidt større ovnfast fad med lidt kogende vand i bunden.
Der kommes et helt nyudslået æg i hver peberfrugtskål, og begge fade dækkes med alufolie.
Det stilles i ovnen ved 150°C i 8-10 minutter, til æggene er smilende.
Serveres straks.
Pynt evt. med parmesanost.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.828 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her