Logo

Ørredfilet i lun salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 hel ørred ca. 1 kg
800 friske rodfrugter (gulerod - pastinak - selleri - jordskokker)
1 tsk citronsaft
1 dl cremefraiche
salt og peber
Evt. kørvel
 
Damp den hele ørred i 15 minutter ved fuld styrke, brug ca. 5 dl vand dertil. Skær de friske rodfrugter i lige store dele og kog dem let i ca. 5 min.
Læg grønsagerne i fad, krydr med salt og peber, tilsæt evt. kørvel, og bag det i ovnen ved fuld styrke i ca. 8 min
Den dampede ørred plukkes herefter op i salaten.
Serveres sammen med dressingen - cremefraiche tilsat citronsaft.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.418 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her