Logo

Caraibisk salat med bønner og nødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bønner anses for at være en delikatesse i Jamaica og de andre caraibiske øer, så server dette med nogle af deres andre specialiteter for at få et autentisk Vestindisk festmåltid.
 
400 g butter beans på dåse
400 g aspargesbønner eller røde snittebønner på dåse
350 g søde majs på dåse
4 stængler bladselleri, skåret i tern
1 rød peberfrugt, renset for kerner og hakket
6 forårsløg, uden rod og snittet
100 g acajounødder, ristede
2 spsk mayonnaise
2 spsk cremefraiche
1 fed hvidløg, knust (valgfrit)
1 spsk citronsaft
salt og friskkværnet sort peber
 
Hæld dåsebønnerne over i en stor sigte og rens den stivelsesagtige væske af med koldt vand.
Lad dem dryppe godt af og hæld dem over i en stor salatskål.
Lad de søde majs dryppe af og kom dem i skålen sammen med bladsellerien, den røde peberfrugt, forårs løgene, de ristede acajounødder, mayonnaisen, creme fraichen, hvidløget og citronsaften.
Krydr med lidt salt og peber efter smag og server.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.852 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her