Logo

Carpaccio af tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Server som selvstændig ret eller som tilbehør til fisk, fjerkræ eller kød.

1 skiver af frisk parmesanost
3 spsk olivenolie
1 saft fra 1 lime
1 stk rødløg skåret i ringe
1 bk. rucola
8 stk modne tomater
salt og peber

Tilberedning:
Halver tomaterne og læg dem på et passende fad. Krydr med salt og peber. Rens salaten. Rør lime med olivenolie, salt og peber. Vend rucolaen i. Anret salaten omkring tomaterne. Anret med løg og drys med masser af parmesanost. Server med et godt brød.
----

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.894 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her