Logo

Catalansk spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brug af tørret frugt og nødder er karakteristisk for Catalansk madlavning. Det kommer specielt til udtryk i denne ret. Spinaten kan fint erstattes af sølvbede, der også kaldes bladbede eller mangold.

 

Brug af tørret frugt og nødder er karakteristisk for Catalansk madlavning. Det kommer specielt til udtryk i denne ret. Spinaten kan fint erstattes af sølvbede, der er hurtigere at rense og mindst lige så velsmagende.

1 ½ kg grofthakkede spinat- el. sølvbedeblade
3 spsk olivenolie
3 fed hakket hvidløg
50 g pinjekerner
100 g store rosiner
salt, peber
evt. revet muskatnød

Tilbehør:
brødcroutoner
evt. citron

Damp spinat eller sølvbede i en smule letsaltet vand et par minutter og lad grønsagerne dryppe af i en sigte. Varm olien i en stor pande og sauter hvidløg og pinjekerner heri, til begge dele er let gyldne. Tilsæt rosiner samt spinat eller sølvbedeblade og steg det hele under omrøring i et par minutter. Smag godt til med salt, peber og evt. revet muskatnød. Rist brødskiverne i olivenolie og del dem

Læg brødcroutonerne på varme tallerkner, top spinaten over og server evt. med citron. Suppler evt. med en stor skål tomatsalat drysset med hakket rødløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.595 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her