Logo

Celeri Remoulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk mayonnaise,
½ spsk sennep
½ reven og blancheret knoldselleri
 
- en klassi­ker til fx charcuterietallerkener, til oksesteg og lignende.
 
En mere mager udgave:
1 spsk mayonnaise
1 spsk fromage frais
½ reven og blancheret knoldselleri (tryk væden fra sellerien)
2 fint­snittede forårsløg
godt med hakket estragon.
 
Nyd den til hjemmelavet pommes frites eller som dressing i sandwich.
En grov mos af kartofler, løg og knoldselleri blandet med lidt extra jomfruoli­venolie og krydret med reven muskatnød, er et godt tilbehør til alt kød og en kraf­tig sauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.103 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her