Logo

Champignion a la creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

375 g rensede champignon
½ lille løg
1 dl hvidvin
5 dl piskefløde
salt
peber
evt. lidt portvin

Champignon renses og kvartes.
Løg pilles, hakkes meget fint.
Løg sauteres til de er blevet blanke, herefter tilsættes champignon, når væsken er kogt ud af champignonen, tilsættes hvidvin og dette reduceres til det halve.
Der tilsættes piskefløde og dette reduceres til ønsket konsistens nåes.
Tilsmages med salt og peber og evt. portvin.
Serverer man den til svinekoteletter kan man si lidt af stegefedtet i cremen.
Kan serveres som garniture til forskellige stegeretter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.909 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her