Logo

Champignon med ost og hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g store champignon
Revet ost
100-150 g flødeost med hvidløg
 
Skær stilken af de store champignon,
Vendes på en pande med barbecue krydderi, og hvidløgspulver.
Bare lige til de blive røde af krydderierne.
Læg dem i et ovnfast fad med udersiden opad...
Bland den revne ost med flødeosten, og læg en "klat" i hver champignon.
Sæt dem i ovnen ved 175ºC, til osten er smeltet (ca. 15 min.)
Passer fint som "tilbehør" til fx. culotte. 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.299 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her