Logo

Dampede gulerødder med chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 gulerødder
Lidt chili
salt
peber
3-4 store klatter smør
saften fra ½ citron
hvidvin

Gulerødderne skrælles og lægges i et lille fad med låg. Bland med krydderierne. Fordel smørklatter over gulerødderne.
Hæld vin eller evt lidt grønsagsbouillon ved (skal dække gulerødderne halvt) og sæt fadet med låg over ind i en 220ºC varm ovn i 30 - 35 minutter, eller til gulerødderne er møre, men så de stadig har bid.
Væsken koges sammen med lidt fløde og hældes ved igen ved serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.949 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her