Logo

Den grønne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ rød krølsalat. frisee el. lollo rosa
½ icebergsalat
10 cm agurk i tern
1 kop ekstra fine ærter
½ grøn peberfrugt i tern
½ rødløg i tern
1 broccoli i små buketter
1 stor avocado i tern
½ bakke lucernespire
250 g feta med persille og hvidløg
1 lime eller citron
 
Salaten plukkes (skal plukkes og ikke snittes) i mindre stykker og lægges
som bund i et bredt fad.
Broccolien koges i 2 min. og afkøles.
Kom avocadoternene i saften fra limen.
Fordel alle ingredienserne over salatbunden.
Lucernespirene fordeles i totter, slut af med avocado som fordeles med den lime der hænger ved.
 
Tips: spises uden dressing. Velegnet til oksekød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.198 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her