Logo

Fennikel- og avocadosalat med bønner og valnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En sprød salat, der mætter godt takket være bønnerne. Hvis du bruger tørrede bønner, så tilbered dem efter anvisningerne på emballagen. Hvis du bruger bønner fra dåse, får de en friskere smag, hvis du skyller dem i koldt vand.
 
1 fennikel
1-2 avocado
100 g frisk spinat
1 pak choi
400 g borletti- eller cannelinibønner ( 200 g tørrede)
1 ½ dl hakkede valnødder til pynt
 
Dressing:
3,4 dl valnøddeolie
saft af ½ usprøjtet citron + lidt revet skal
½ tsk sukker
havsalt og friskkværnet sort peber
 
Skyl dåsebønner i koldt vand.
Skær fenniklen i tynde skiver og avocadoerne i både.
Riv kålen i stykker og bland alle ingredienserne til salaten.
Bland dressingen og smag den til med salt og peber.
Dryp dressingen over salaten og drys nøddekernerne over.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.521 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her